Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13671-13680 of 13720 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Гарбузовий мармелад як складова сезонного меню ресторануСилка, І. М.; Кибиш, О.; Шепелєва, О.
2024Вплив кольору харчових продуктів на вибір споживачаШутюк, В. В.; Клещук, О. О.
2024Шляхи підвищення харчової цінності капкейківКасабова, К. Р.; Калюжна, Ю. С.
2024Створення рецептури багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів з урахуванням їх поживної цінностіФоміна, І. М.; Курбанов, Б. Л.; Маліков, К. С.
2024Інноваційні рішення у сфері логістики та складування для забезпечення стійкості й свіжості харчових продуктівКушнірук, В. С.; Костка, М. С.
2024Удосконалення процесу виробництва плодово-ягідних пастЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Черкасов, В. Ю.; Романенко, А. С.
2024Удосконалення конструкції скребкового теплообмінникаЗагорулько, О. Є.; Громов, О. Є.; Махонін, Р. О.; Загорулько, В. М.
2024Дослідження змін хімічного складу кореня солодки в процесі екстрагуванняРубанка, К. В.; Мика, Є.
2024Web-застосунок Canva для ресторанного бізнесуЗахаров, В. В.; Опанасенко, Д. Є.
2023Національна безпека в умовах переформатування міжнародних відносинМоісєєва, Н. І.; Задорожня, Христина Ігорівна