Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13351-13360 of 13495 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення способу термокислотного осадження білків молока під час виробництва м’яких сирівОнопрійчук, О. О.; Скуйбіда, В. В.
2019Нанотехнології антоціанових барвників із квітів Hibiscus Sabdariffa з високим вмістом антоціанівПогарська, В. В.; Лосєва, С. М.; Слісь, П. Р.
2019Можливості використання волоських горіхів у виробництві консервованих продуктівЛевківська, Т. М.; Савич, С. В.
2019Розробка технології печива для хворих на фенілкетануріюТуз, Н. В.; Путря, В. О.
2019Каротиновмісна паста на основі морквиЛевківська, Т. М.; Поцелуйко, М. В.
2024Історична роль латинської мови як міжнародної мови науки і художньої літературиКібенко, Л. М.; Кияшко, Анастасія Віталіївна
2024Комунікація як складова професійної компетенції майбутнього фахівцяБадєєва, Л. І.; Гріда, Антон Дмитрович
2024Professional communication about latest trends and innovations in electrical testing equipmentМуравйова, О. М.; Гришко, Максим Віталійович
2024Developing the communicative culture of future professionalsShulha, Iryna; Khalenko, Anastasiia
2024Білкові ковбасні оболонки: технологічні чинники виробництва і застосуванняОнищенко, В. М.; Голобородова, Ю. В.; Шолудько, С. О.