Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 13321-13330 of 13379 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Проблеми та тенденції розвитку в сучасній м’ясопереробній галузіЖелєва, Т. С.; Розуменко, А. Р.; Бойченко, Є. В.; Мошенський, В. Ю.
2019Кріозахисні стабілізаційні системи в технологіях м’ясних заморожених виробівЖелєва, Т. С.; Мошенський, В. Ю.; Розуменко, А. Р.
2019Використання сумішей драглеутворювачів у технологіях м’ясних емульсійних виробівКамсуліна, Н. В.; Мороз, Д. О.
2019Дослідження теплофізичних показників м’ясних систем різного хім ічного складуДроменко, О. Б.; Півень, К. С.
2019Використання насіння гарбуза в технології м’ясних посічених напівфабрикатівДроменко, О. Б.; Пузик, Д. С.
2019Інновації в технології ковбасних виробівГирка, О. І.; Поляк, Н. П.
2024Важливість вивчення професійної термінології майбутніми фахівцямиЄмельянова, Є. С.; Слуцький, Ілля Костянтинович
2024Педагогічні аспекти гендерно орієнтованої діяльностіВарипаєв, О. М.; Заболотня, Анастасія Станіславівна
2024Емоційний інтелект і комунікація: вплив на професійну ефективністьВарипаєв, О. М.; Супрун, Іван Васильович
2024Розвиток наукових комунікацій в соціальних мережахФірсова, Л. В.; Кучерина, Анастасія Олександрівна