Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15513
Назва: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне" |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Брикова, Тетяна Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Григоренко, Анжеліка Миколаївна Верешко, Анастасія Андріївна |
Дата публікації: | 26-гру-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва печива здобного "Виноградне". Патент України на корисну модель № 112649, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Т. М. Брикова, К. Р. Касабова, А. М. Григоренко, А. А. Верешко. № u 2016 06389. Заявл. 13.06.2016. Опубл. 26.12.2016, Бюл.№ 24. 5 с. |
Серія/номер: | 11;112649 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва здобного печива "Виноградне" включає збивання жирового компоненту з біологічно активною добавкою, меланжем, смаковими і ароматичними добавками, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, формування і випікання печива. Як біологічно активну добавку використовують тонкодисперсний порошок з виноградних кісточок у кількості 10-20 % від маси борошна пшеничного. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15513 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
112649.pdf | 162.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.