Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509
Назва: | Спосіб виробництва конфітюру |
Автори: | Маяк, Віталій Іванович Ляшенко, Богдан Віталійович Загорулько, Олексій Євгенович |
Дата публікації: | 10-лис-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва конфітюру. Патент України на корисну модель № 111579, МПК A23L 21/10 (2016.01). В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько. № u 2016 06070. Заявл. 03.06.2016. Опубл. 10.11.2016, Бюл.№ 21. 4 с. |
Серія/номер: | 11;111579 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва конфітюрів включає попередню підготовку плодів або овочів, уварювання з цукром, патокою і пектином, охолодження, фасування, стерилізацію. При цьому здійснюють сушіння плодів або овочів до вмісту сухих речовин 30…40 %, подрібнення в дробарці до розміру часток 1,5…2,5 мм, з'єднання з інвертованим цукровим сиропом, лимонною кислотою, ароматичними компонентами та барвними речовинами, концентрування до вмісту сухих речовин 60…76 % та пастеризування за температури 70 °C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15509 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
111579.pdf | 145.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.