Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15508
Название: | Установка для сушіння м'яса мідій |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Карнаушенко, Юлія Вікторівна Гузенко, Василь Володимирович Мар'єнков, Юрій Ігорович |
Дата публикации: | 25-фев-2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Установка для сушіння м'яса мідій. Патент України на корисну модель № 110848, МПК (2016.01) F26B 11/00 F26B 3/092 (2006.01) F26B 17/00 A23L 3/00. Г. В. Дейниченко, Ю. В. Карнаушенко, В. В. Гузенко, Ю. І. Мар'єнков. № a 2014 02228. Заявл. 05.03.2014. Опубл. 25.02.2016, Бюл.№ 4. 6 с. |
Серия/номер: | 11;110848 |
Краткий осмотр (реферат): | Винахід належить до харчової промисловості, а саме до конструкцій устаткування для проведення процесу сушіння термочутливих матеріалів, і може бути використаний в харчовій, фармацевтичній, мікробіологічній промисловості. Установка для сушіння м'яса мідій, що містить корпус із сушильною камерою, що встановлений на стійках, ланцюговий конвеєр з підвішеними до нього перфорованими корзинами для мідій, який виконано з можливістю періодичного вводу корзин до сушильної камери і виводу їх з продуктом за межі камери та встановлення під корпусом на заданий час для "відлежування" продукту. Корпус має завантажувальні двері, оглядові вікна і витяжну трубу для відводу відпрацьованого повітря, а сушильна камера поділена на верхню і нижню частини, при цьому в нижній частині розташовано калориферновентиляційний пристрій для подачі теплоносія. Перфоровані корзини мають пружні підвіси для кріплення їх до ланцюгового конвеєра, а між верхньою і нижньою частинами сушильної камери розміщено перфоровану пластину з вібропристроєм. Пластину встановлено з можливістю контакту її з корзиною, що знаходиться у верхній частині камери, для забезпечення віброкиплячого режиму сушіння. Застосування запропонованої установки для сушіння м'яса мідій, дозволяє знизити металоємність та енерговитрати, інтенсифікувати перемішування продукту, одержати велику кількість продукту заданої вологості, підвищити поверхню масообміну, зменшити грудкування продукту, а також дозволить використовувати її для процесів сушіння термолабільних, матеріалів на підприємствах переробної промисловості. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15508 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
110848.pdf | 222.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.