Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500
Назва: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Федак, Вікторія Ігорівна |
Дата публікації: | 10-жов-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 110412, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак. № u 2016 03245. Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с. |
Серія/номер: | 11;110412 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси. Як молочно-білковий компонент використовують ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока (УФКЗМ), як структуроутворювач використовують водний розчин желатину у співвідношенні 1:3…1:3,5, отриману суміш перемішують протягом 5…7 хвилин, додатково збивають її протягом 4…6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110…130 об/хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110412.pdf | 161.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.