Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500
Title: Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Федак, Вікторія Ігорівна
Issue Date: 10-Oct-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 110412, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак. № u 2016 03245. Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с.
Series/Report no.: 11;110412
Abstract: Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси. Як молочно-білковий компонент використовують ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока (УФКЗМ), як структуроутворювач використовують водний розчин желатину у співвідношенні 1:3…1:3,5, отриману суміш перемішують протягом 5…7 хвилин, додатково збивають її протягом 4…6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110…130 об/хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110412.pdf161.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.