Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500
Title: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Федак, Вікторія Ігорівна |
Issue Date: | 10-Oct-2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 110412, МПК (2016.01) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, В. І. Федак. № u 2016 03245. Заявл. 29.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;110412 |
Abstract: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату передбачає попередню підготовку молочно-білкового компонента, просіювання рафінадної пудри, їх поєднання зі структуроутворювачем та перемішування до однорідної маси. Як молочно-білковий компонент використовують ультрафільтраційний концентрат знежиреного молока (УФКЗМ), як структуроутворювач використовують водний розчин желатину у співвідношенні 1:3…1:3,5, отриману суміш перемішують протягом 5…7 хвилин, додатково збивають її протягом 4…6 хвилин за швидкості обертання робочого органу збивальної машини 110…130 об/хв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15500 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
110412.pdf | 161.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.