Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15475
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Верешко, Наталя Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Набоков, Дмитро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T15:10:59Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T15:10:59Z | - |
dc.date.issued | 2011-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину. Патент України на корисну модель № 60264, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. М. Лисюк, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Верешко, Д. О. Набоков. № u201015349. Заявл. 20.12.2010. Опубл. 10.06.2011, Бюл.№ 11. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15475 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з хлібопекарського борошна, води та каротинвмісної добавки, формування та сушіння виробів, який відрізняється тим, що як добавку використовують наноструктуровану кріопасту з моркви в кількості 7-10% від маси борошна пшеничного. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;60264 | - |
dc.title | Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
60264.pdf | 156.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.