Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15475
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorВерешко, Наталя Вячеславівна-
dc.contributor.authorНабоков, Дмитро Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-25T15:10:59Z-
dc.date.available2022-11-25T15:10:59Z-
dc.date.issued2011-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину. Патент України на корисну модель № 60264, МПК A23L 1/16 (2006.01). Г. М. Лисюк, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Верешко, Д. О. Набоков. № u201015349. Заявл. 20.12.2010. Опубл. 10.06.2011, Бюл.№ 11. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15475-
dc.description.abstractСпосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину, що включає підготовку сировини, приготування тіста з хлібопекарського борошна, води та каротинвмісної добавки, формування та сушіння виробів, який відрізняється тим, що як добавку використовують наноструктуровану кріопасту з моркви в кількості 7-10% від маси борошна пшеничного.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;60264-
dc.titleСпосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротинуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
60264.pdf156.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.