Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Title: | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Карпенко, Людмила Костянтинівна |
Issue Date: | 11-Apr-2011 |
Citation: | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 58275, МПК A23L 1/025 (2011.01). О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко. № u201010657. Заявл. 03.09.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;58275 |
Abstract: | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, який передбачає одночасне нагрівання двох протилежних поверхонь напівфабрикатів шляхом комбінованого поверхневого та інфрачервоного нагрівів, який відрізняється тим, що через бокові поверхні продукту, які контактують з електродами, проходить електричний струм визначених параметрів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.