Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Title: Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Issue Date: 11-Apr-2011
Citation: Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 58275, МПК A23L 1/025 (2011.01). О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко. № u201010657. Заявл. 03.09.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.
Series/Report no.: 11;58275
Abstract: Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, який передбачає одночасне нагрівання двох протилежних поверхонь напівфабрикатів шляхом комбінованого поверхневого та інфрачервоного нагрівів, який відрізняється тим, що через бокові поверхні продукту, які контактують з електродами, проходить електричний струм визначених параметрів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58275.pdf92.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.