Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Название: | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Карпенко, Людмила Костянтинівна |
Дата публикации: | 11-апр-2011 |
Библиографическое описание: | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 58275, МПК A23L 1/025 (2011.01). О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко. № u201010657. Заявл. 03.09.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Серия/номер: | 11;58275 |
Краткий осмотр (реферат): | Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, який передбачає одночасне нагрівання двох протилежних поверхонь напівфабрикатів шляхом комбінованого поверхневого та інфрачервоного нагрівів, який відрізняється тим, що через бокові поверхні продукту, які контактують з електродами, проходить електричний струм визначених параметрів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
58275.pdf | 92.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.