Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Название: Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Дата публикации: 11-апр-2011
Библиографическое описание: Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 58275, МПК A23L 1/025 (2011.01). О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко. № u201010657. Заявл. 03.09.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с.
Серия/номер: 11;58275
Краткий осмотр (реферат): Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів, який передбачає одночасне нагрівання двох протилежних поверхонь напівфабрикатів шляхом комбінованого поверхневого та інфрачервоного нагрівів, який відрізняється тим, що через бокові поверхні продукту, які контактують з електродами, проходить електричний струм визначених параметрів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15464
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
58275.pdf92.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.