Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15460
Назва: Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного
Автори: Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Микола Федорович
Дата публікації: 10-лют-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного. Патент України на корисну модель № 57115, МПК A23C 19/09 (2006.01). М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой. № u201009243. Заявл. 23.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с.
Серія/номер: 11;57115
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного, що включає підготовку компонентів, перемішування, витримування, теплову обробку, формування, структуроутворення, охолодження, зберігання, який відрізняється тим, що як частина сиру кисломолочного нежирного використовується концентрат ядра соняшника, желатин мелений, жир рослинний.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15460
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57115.pdf110.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.