Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15414
Title: Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Деменко, Аліна Олександрівна
Голуб, Руслана Володимирівна
Issue Date: 10-Nov-2010
Citation: Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54386, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. О. Деменко, Р. В. Голуб. № u201004442. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с.
Series/Report no.: 11;54386
Abstract: Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів, що передбачає різання пряних овочів та моркви, їх теплову обробку і перетирання разом з пасерованою ріпчастою цибулею, перемішування перетертої маси з бульйоном, молоком, яйцями, борошном, який відрізняється тим, що підготовлені компоненти по рецептурі піддають тепловій обробці в НВЧ-полі і вакуумуванню при 50...60кПа і температурі 45...50°С протягом 5...7 хвилин з наступним перетиранням і термостатуванням при температурі 50°С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка 8...12 пастернак 2...4 селера 4...6 морква 4...6 цибуля ріпчаста 1...3 борошно 1...3 яйця 2/5шт. молоко 10...20 бульйон 50...70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15414
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54386.pdf90.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.