Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15414
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Деменко, Аліна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Голуб, Руслана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T11:17:54Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T11:17:54Z | - |
dc.date.issued | 2010-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54386, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. О. Деменко, Р. В. Голуб. № u201004442. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15414 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів, що передбачає різання пряних овочів та моркви, їх теплову обробку і перетирання разом з пасерованою ріпчастою цибулею, перемішування перетертої маси з бульйоном, молоком, яйцями, борошном, який відрізняється тим, що підготовлені компоненти по рецептурі піддають тепловій обробці в НВЧ-полі і вакуумуванню при 50...60кПа і температурі 45...50°С протягом 5...7 хвилин з наступним перетиранням і термостатуванням при температурі 50°С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка 8...12 пастернак 2...4 селера 4...6 морква 4...6 цибуля ріпчаста 1...3 борошно 1...3 яйця 2/5шт. молоко 10...20 бульйон 50...70. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;54386 | - |
dc.title | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.