Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15396
Назва: | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Акмен, Вікторія Олександрівна Шевченко, Юлія Вікторівна |
Дата публікації: | 10-сер-2010 |
Бібліографічний опис: | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 52057, МПК (2009) A21D 13/00. О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001980. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серія/номер: | 11;52057 |
Короткий огляд (реферат): | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфа брикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,00; какао-порошок - 3,64-0,00; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,44; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,020-0,012, яка відрізняється тим, що в неї введений жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Ка лгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15396 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
52057.pdf | 93.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.