Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Title: Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів
Authors: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Issue Date: 10-Aug-2010
Citation: Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 51905, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000090. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Series/Report no.: 11;51905
Abstract: Спосіб виробництва глазурі, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавляють жировий напівфабрикат, що містить залізовмісну дієтичну добавку "Гемовітал" і вітамін Е, змішують його з розплавленим твердим рослинним жиром і сумішшю цукрової пудри з какао-порошком до повного винищення грудочок.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51905.pdf93.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.