Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380
Title: Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі
Authors: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Issue Date: 10-Aug-2010
Citation: Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель № 51904, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000089. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Series/Report no.: 11;51904
Abstract: Спосіб виробництва жирового напівфабрикату, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавлені жири ретельно перемішують і одночасно перетирають з дієтичною добавкою "Гемовітал" в колоїдному млині до одержання розміру часток не більше 16 мкм, додають вітамін Е, перемішують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51904.pdf94.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.