Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15380
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:54:28Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:54:28Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель № 51904, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000089. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавлені жири ретельно перемішують і одночасно перетирають з дієтичною добавкою "Гемовітал" в колоїдному млині до одержання розміру часток не більше 16 мкм, додають вітамін Е, перемішують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;51904 | - |
dc.title | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
51904.pdf | 94.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.