Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15380
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-25T09:54:28Z-
dc.date.available2022-11-25T09:54:28Z-
dc.date.issued2010-08-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель № 51904, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000089. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380-
dc.description.abstractСпосіб виробництва жирового напівфабрикату, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавлені жири ретельно перемішують і одночасно перетирають з дієтичною добавкою "Гемовітал" в колоїдному млині до одержання розміру часток не більше 16 мкм, додають вітамін Е, перемішують.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;51904-
dc.titleСпосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазуріuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
51904.pdf94.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.