Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15379
Назва: Спосіб знезараження м'ясної сировини
Автори: Постнов, Геннадій Михайлович
Нечипоренко, Даниіл Андрійович
Червоний, Віталій Миколайович
Бузовська, Аліна Володимирівна
Дата публікації: 10-сер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб знезараження м'ясної сировини. Патент України на корисну модель № 51903, МПК (2009,) A22C 17/00, A23L 3/26. Г. М. Постнов, Д. А. Нечипоренко, В. М. Червоний, А. В. Бузовська. № u201000086. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Серія/номер: 11;51903
Короткий огляд (реферат): Спосіб знезараження м'ясної сировини, що включає електрофізичну безконтактну обробку опроміненням охолодженої м'ясної сировини, який відрізняється тим, що як джерело опромінення використовують ультразвуковий випромінювач з частотою коливань 22 кГц, інтенсивністю випромінювання 3-5 Вт/см2 , а обробку проводять у водному проміжному середовищі протягом 10-15 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15379
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51903.pdf92.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.