Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15379
Назва: | Спосіб знезараження м'ясної сировини |
Автори: | Постнов, Геннадій Михайлович Нечипоренко, Даниіл Андрійович Червоний, Віталій Миколайович Бузовська, Аліна Володимирівна |
Дата публікації: | 10-сер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб знезараження м'ясної сировини. Патент України на корисну модель № 51903, МПК (2009,) A22C 17/00, A23L 3/26. Г. М. Постнов, Д. А. Нечипоренко, В. М. Червоний, А. В. Бузовська. № u201000086. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серія/номер: | 11;51903 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб знезараження м'ясної сировини, що включає електрофізичну безконтактну обробку опроміненням охолодженої м'ясної сировини, який відрізняється тим, що як джерело опромінення використовують ультразвуковий випромінювач з частотою коливань 22 кГц, інтенсивністю випромінювання 3-5 Вт/см2 , а обробку проводять у водному проміжному середовищі протягом 10-15 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15379 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51903.pdf | 92.6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.