Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15375
Title: Спосіб одержання сметани функціонального призначення
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Чуйко, Андрій Миколайович
Полупан, Валентин Вадимович
Issue Date: 10-Aug-2010
Citation: Спосіб одержання сметани функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 51898, МПК (2009) A23C 13/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. № u201000003. Заявл. 11.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Series/Report no.: 11;51898
Abstract: Спосіб одержання сметани функціонального призначення, що включає пастеризацію молока, внесення пшеничних висівок в кількості 5,5-6,5%, сквашування, змішування компонентів, вторинну теплову обробку, охолодження до температури 40- 50°С протягом 30-60 секунд, який відрізняється тим, що замість домішки пшеничних висівок використовують овочево-рослинний компонент у кількості 10% до загальної маси сметани, який містить пасту із моркви та пшеничні зародки у співвідношенні 8,5:1,5 відповідно.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15375
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51898.pdf88.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.