Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15330
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorТомашевська, Раїса Яківна-
dc.contributor.authorІванова, Алла Анатоліївна-
dc.contributor.authorЧуйко, Марина Миколаївна-
dc.date.accessioned2022-11-25T07:40:09Z-
dc.date.available2022-11-25T07:40:09Z-
dc.date.issued2010-05-11-
dc.identifier.citationСпосіб одержання тіста для пельменів. Патент України на корисну модель № 49658, МПК (2009) A21D 8/02. А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська, А. А. Іванова, М. М. Чуйко. № u200910442. Заявл. 15.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15330-
dc.description.abstractСпосіб одержання тіста для пельменів, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що як джерело біологічно активних речовин використовують попередньо розведений у воді, призначеній для замісу тіста, порошок з квіток календули в концентрації 1- 3 % до маси борошна та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;49658-
dc.titleСпосіб одержання тіста для пельменівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49658.pdf88.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.