Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15330
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Томашевська, Раїса Яківна | - |
dc.contributor.author | Іванова, Алла Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Марина Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T07:40:09Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T07:40:09Z | - |
dc.date.issued | 2010-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання тіста для пельменів. Патент України на корисну модель № 49658, МПК (2009) A21D 8/02. А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська, А. А. Іванова, М. М. Чуйко. № u200910442. Заявл. 15.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15330 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання тіста для пельменів, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що як джерело біологічно активних речовин використовують попередньо розведений у воді, призначеній для замісу тіста, порошок з квіток календули в концентрації 1- 3 % до маси борошна та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;49658 | - |
dc.title | Спосіб одержання тіста для пельменів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49658.pdf | 88.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.