Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15330
Назва: Спосіб одержання тіста для пельменів
Автори: Чуйко, Андрій Миколайович
Томашевська, Раїса Яківна
Іванова, Алла Анатоліївна
Чуйко, Марина Миколаївна
Дата публікації: 11-тра-2010
Бібліографічний опис: Спосіб одержання тіста для пельменів. Патент України на корисну модель № 49658, МПК (2009) A21D 8/02. А. М. Чуйко, Р. Я. Томашевська, А. А. Іванова, М. М. Чуйко. № u200910442. Заявл. 15.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Серія/номер: 11;49658
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання тіста для пельменів, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що як джерело біологічно активних речовин використовують попередньо розведений у воді, призначеній для замісу тіста, порошок з квіток календули в концентрації 1- 3 % до маси борошна та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15330
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49658.pdf88.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.