Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328
Title: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки
Authors: Карбівнича, Тетяна Василівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Issue Date: 25-Mar-2010
Citation: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с.
Series/Report no.: 11;48719
Abstract: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48719.pdf87.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.