Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328
Title: | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки |
Authors: | Карбівнича, Тетяна Василівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Issue Date: | 25-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки. Патент України на корисну модель № 48719, МПК (2009,) A23L 3/36, A23B 7/04. Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200911616. Заявл. 13.11.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;48719 |
Abstract: | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки, що включає шинкування та обсмаження моркви, цибулі, кореня петрушки, тушіння з вареним буряком, заправку томатом та спеціями, який відрізняється тим, що на стадії тушіння додають обсмажений перець болгарський, а після тушіння - нашатковану припущену капусту, після чого отриманий напівфабрикат фасують, охолоджують і заморожують до температури - 18°С...-25°С. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15328 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.