Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15239
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Карпенко, Зінаїда Павлівна | - |
dc.contributor.author | Сергієнко, Аліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T13:20:37Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T13:20:37Z | - |
dc.date.issued | 2016-04-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного. Патент України на корисну модель № 105734, МПК (2016.01) A23L 31/00 A23L 3/48 (2006.01) A23L 29/212 (2016.01). Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Т В. Карбівнича, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, . № a 2015 10373. Заявл. 23.10.2015. Опубл. 11.04.2016, Бюл.№ 7. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15239 | - |
dc.description.abstract | проведення термічної обробки порошку. Попередньо отримують тверду фазу з грибів за рахунок дворазового циклу заморожування-центрифугування, її змішують з розчином крохмалю кукурудзяного та піддають заморожуванню до температури. Після цього розморожують, піддають сушінню вальцьовим способом та подрібнюють. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;105734 | - |
dc.title | Спосіб отримання порошку з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
105734.pdf | 162.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.