Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15236
Назва: Арахісова паста
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Ленерт, Світлана Олександрівна
Хоменко, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 10-бер-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Арахісова паста. Патент України на корисну модель № 105354, МПК A23L 25/00 (2016.01). О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. В. Дейниченко, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко. № u 2015 10228. Заявл. 19.10.2015. Опубл. 10.03.2016, Бюл.№ 5. 4 с.
Серія/номер: 11;105354
Короткий огляд (реферат): Арахісова паста містить масу тертого смаженого арахісу, жировий компонент та смакові добавки, зокрема цукрову пудру та какао-порошок. Як жировий компонент використовують лляну олію, а як додаткову смакову добавку застосовують сухе знежирене молоко.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15236
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105354.pdf152.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.