Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15192
Назва: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Шильман, Лев Залманович
Бірка, Андріана
Дата публікації: 12-січ-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104107, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Л. З. Шильман, Бірка Адріана. № u 2015 06947. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;104107
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильна додатково використовується цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15192
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104107.pdf159.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.