Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15192
Назва: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Гурський, Петро Васильович Обозна, Маргарита Василівна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Шильман, Лев Залманович Бірка, Андріана |
Дата публікації: | 12-січ-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104107, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Л. З. Шильман, Бірка Адріана. № u 2015 06947. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;104107 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильна додатково використовується цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15192 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104107.pdf | 159.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.