Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15192
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Шильман, Лев Залманович
Бірка, Андріана
Issue Date: 12-Jan-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104107, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Гурський, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Л. З. Шильман, Бірка Адріана. № u 2015 06947. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;104107
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильна додатково використовується цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15192
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104107.pdf159.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.