Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15172
Назва: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Бірка, Андріана
Іванніков, Павло Васильович
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Олена Вікторівна
Дата публікації: 12-січ-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104101, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Бірка Адріана, П. В. Іванніков, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник. № u 2015 06929. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;104101
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. При цьому як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну додатково використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вносять розчин каппа-карагінану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15172
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104101.pdf159.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.