Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15172
Title: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Обозна, Маргарита Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Бірка, Андріана Іванніков, Павло Васильович Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Олена Вікторівна |
Issue Date: | 12-Jan-2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104101, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Бірка Адріана, П. В. Іванніков, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник. № u 2015 06929. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;104101 |
Abstract: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. При цьому як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну додатково використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вносять розчин каппа-карагінану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15172 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104101.pdf | 159.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.