Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15166
Назва: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Іванніков, Павло Васильович Обозна, Маргарита Василівна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Олена Вікторівна Андріана, Бірка |
Дата публікації: | 12-січ-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104099, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник, Бірка Адріана. № u 2015 06927. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;104099 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вводять розчин каппа-карагінану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15166 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
104099.pdf | 157.23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.