Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15166
Title: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Іванніков, Павло Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Олена Вікторівна
Андріана, Бірка
Issue Date: 12-Jan-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104099, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник, Бірка Адріана. № u 2015 06927. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;104099
Abstract: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового, що включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію кокосову. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вводять розчин каппа-карагінану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15166
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104099.pdf157.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.