Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorКузнецова, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorСамолюк-Холодова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorКолесник, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorБірка, Адріана-
dc.date.accessioned2022-11-23T09:40:42Z-
dc.date.available2022-11-23T09:40:42Z-
dc.date.issued2016-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104097, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник, Бірка Адріана. № u 2015 06923. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104097-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
104097.pdf163.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.