Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Бірка, Адріана | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T09:40:42Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T09:40:42Z | - |
dc.date.issued | 2016-01-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104097, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник, Бірка Адріана. № u 2015 06923. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;104097 | - |
dc.title | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104097.pdf | 163.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.