Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15049
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ольшанський, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T17:04:22Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T17:04:22Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ольшанський О. В. Заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного профілю. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 291-297. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15049 | - |
dc.description.abstract | Досліджено основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного профілю, визначено основні базові та альтернативні стратегії розвитку підприємств туристичного профілю в умовах конкуренції на основі результатів аналізу типових ситуацій у їх практичній діяльності. | uk_UA |
dc.description.abstract | The basic directions of improving the competitiveness of enterprises tourism profile identifies the key basic and alternative strategies for the development of enterprises tourism profile in competition on the basis of the analysis of typical situations in their practice. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | підприємства туристичного профілю | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | enterprises of the tourist profile | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UA |
dc.subject | предприятия туристического профиля | uk_UA |
dc.title | Заходи з підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичного профілю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1(17), Ч 1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_1(1)__42.pdf | 246.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.