Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14907
Назва: Исследование технических параметров системы для обработки яблок электромагнитным излучением
Інші назви: Дослідження технічних параметрів системи для обробки яблук електромагнітним випромінюванням
A study of the technical parameters of the system for processing apples electromagnetic radiation
Автори: Бородай, И. И.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Бородай И. И. Исследование технических параметров системы для обработки яблок электромагнитным излучением. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 186: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України. 2017. С. 139-141.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 186.
Короткий огляд (реферат): В данной статье рассмотрены технические характеристики системы, для обработки яблок в контейнере, электромагнитным полем миллиметрового диапазона. Применение данной системы для обработки яблок электромагнитным излучением позволить блокировать дыхание плодов в течение 6…7 месяцев их хранения.
У даній статті розглянуті технічні характеристики системи, для обробки яблук в контейнері, електромагнітним полем міліметрового діапазону. Застосування даної системи для обробки яблук електромагнітним випромінюванням дозволило б блокувати дихання плодів протягом 6-7 місяців їх зберігання.
This article describes the characteristics of the system for processing apples in the container, the electromagnetic field of the millimeter range. The application of this system to handle apples by electromagnetic radiation allows to block the respiration of the fruit during 6-7 months of storage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14907
Розташовується у зібраннях:Випуск 186: Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52_186_2017.pdf946.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.