Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14907
Title: Исследование технических параметров системы для обработки яблок электромагнитным излучением
Other Titles: Дослідження технічних параметрів системи для обробки яблук електромагнітним випромінюванням
A study of the technical parameters of the system for processing apples electromagnetic radiation
Authors: Бородай, И. И.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Бородай И. И. Исследование технических параметров системы для обработки яблок электромагнитным излучением. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 186: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України. 2017. С. 139-141.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 186.
Abstract: В данной статье рассмотрены технические характеристики системы, для обработки яблок в контейнере, электромагнитным полем миллиметрового диапазона. Применение данной системы для обработки яблок электромагнитным излучением позволить блокировать дыхание плодов в течение 6…7 месяцев их хранения.
У даній статті розглянуті технічні характеристики системи, для обробки яблук в контейнері, електромагнітним полем міліметрового діапазону. Застосування даної системи для обробки яблук електромагнітним випромінюванням дозволило б блокувати дихання плодів протягом 6-7 місяців їх зберігання.
This article describes the characteristics of the system for processing apples in the container, the electromagnetic field of the millimeter range. The application of this system to handle apples by electromagnetic radiation allows to block the respiration of the fruit during 6-7 months of storage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14907
Appears in Collections:Випуск 186: Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52_186_2017.pdf946.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.