Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14830
Назва: Мінливість біохімічніх показників пастернаку посівного
Інші назви: Изменчивость биохимических показателей пастернака посевного
Variability of biochemical parameters of Pasternak sowing
Автори: Хареба, О.В.
Горова, Т.К.
Підлубенко, І.М.
Штепа, Л.Ю.
Ключові слова: пастернак посівний;біохімічний склад;урожайність;мінливість;стабільність;пластичність;пастернак посевной;биохимический состав;урожайность;изменчивость;стабильность;пластичность;pasternak seeding;biochemical composition;yield;variability;stability;plasticity
Дата публікації: 5-лис-2018
Видавництво: ХНАУ
Бібліографічний опис: Хареба О.В. та ін. Мінливість біохімічніх показників пастернаку посівного. Вісн. ХНАУ. Серія : Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання. 2018. №2. С. 89-94.
Короткий огляд (реферат): Хареба О.В. та ін. Мінливість біохімічніх показників пастернаку посівного. У статті висвітлено урожайність коренеплодів пастернаку посівного сорту Петрик та цінні лікарські компоненти біохімічного складу, встановлено їх мінливість (2006-2016 рр.) залежно від суми активних температур і опадів та фони для їх накопичення. Визначені стабільні і пластичні корисні ознаки та господарсько цінні властивості нової лінії.
Е.В. Хареба, И.М. Подлубенко, Т.К. Горовая, Л.Ю. Штепа. Изменчивость биохимических показателей пастернака посевного. В статье освещены урожайность корнеплодов пастернака посевного сорта Петрик и ценные лекарственные компоненты биохимического состава, установлена их изменчивость (2006-2016 гг.) в зависимости от суммы активных температур, осадков и фонов их накопления. Определены стабильные и пластические полезные признаки, хозяйственно ценные свойства новой линии.
O.V. Khareba, T.K. Gorova, I.M. Pidlubenko, L. Yu. Shtepa. Variability of biochemical parameters of Pasternak sowing. In the article the productivity of root crops of Pasternak sowing variety Petryk and valuable medicinal components of biochemical composition are highlighted, their variability (2006-2016) is determined depending on the sum of active temperatures and precipitation and backgrounds for their accumulation. The stable and plastic features and economic properties of the new line are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14830
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво і зберігання" №2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vkhnau_roslyn_2018_2_12.pdf265.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.