Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14799
Назва: Спосіб отримання желе
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Савгіра, Юрій Олексійович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Карєва, Олена Павлівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 10-жов-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання желе. Патент України на корисну модель № 35722, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, Ю. О. Савгіра, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706846. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 2 с.
Серія/номер: 11;35722
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання желе, який включає замочування желатину, набрякання, промивання, підігрівання, розчинення, додавання відвару з плодово-ягідної сировини з цукром, доведення до кипіння, внесення барвників, ароматизаторів, кислоти лимонної, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14799
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35722.pdf63.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.