Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Димитриєвич, Любов Радівна
Прасол, Дмитро Юрієвич
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Issue Date: 26-Aug-2008
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34762, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. Р. Димитриєвич, Д. Ю. Прасол, І. О. Крапивницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802551. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Series/Report no.: 11;34762
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34762.pdf72.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.