Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Димитриєвич, Любов Радівна
Прасол, Дмитро Юрієвич
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публікації: 26-сер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34762, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. Р. Димитриєвич, Д. Ю. Прасол, І. О. Крапивницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802551. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Серія/номер: 11;34762
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34762.pdf72.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.