Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Димитриєвич, Любов Радівна Прасол, Дмитро Юрієвич Крапивницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Дата публікації: | 26-сер-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34762, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Л. Р. Димитриєвич, Д. Ю. Прасол, І. О. Крапивницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802551. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серія/номер: | 11;34762 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при температурі 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14755 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34762.pdf | 72.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.