Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14535
Название: Спосіб приготування напівфабрикату на основі грибів і пряноароматичних овочів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Дата публикации: 25-июл-2007
Библиографическое описание: Спосіб приготування напівфабрикату на основі грибів і пряноароматичних овочів. Патент України на корисну модель № 25122, МПК (2006) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко. № u200703216. Заявл. 26.03.2007. Опубл. 25.07.2007, Бюл. № 11. 3 с.
Серия/номер: 11;25122
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування напівфабрикату на основі грибів і пряноароматичних овочів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів рецептури, обробку у НВЧ-полі, введення подрібнених зелених листків петрушки, пастернаку, селери і кропу у розчині NaCl з наступним перетиранням у пасту, який відрізняється тим, що нестандартні гриби (білий, опеньки та маслюки) підлягають підморожуванню при температурі -18...-27 °С протягом 1,5...2,0 годин та подрібненню до розмірів часток 4...5 мм, далі приготовляють суміш з подрібненими стеблами та коріннями петрушки, пастернаку, селери і кропу і обробляють у НВЧ-полі при вакуумуванні 50...60 кПа за температури 50 °С до залишкової вологості 60...65 %, вводять зелені подрібнені листки пряних овочів та перетирають до отримання пасти, і компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: гриби нестандартні (білий, опеньки, маслюки) 64,7 петрушка (зелені листки, стебла, коріння) 10,0 пастернак (зелені листки, стебла, коріння) 5,0 селера (зелені паростки, коріння) 5,0 кріп (зелені листки, стебла) 5,0 NaCl 0,3 вода 10,0.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14535
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25122.pdf66.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.