Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14364
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трунова, Ірина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Пазій, Володимир Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T14:39:20Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T14:39:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Трунова І. М., Пазій В. Г. Експлуатаційні випробування трансформаторного масла: метод. вказівки до виконання лабораторної роботи з дисц. «Технічна експертиза та експлуатація енергетичного обладнання і засобів автоматизації» для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочн. форм навч., спец.: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2020. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14364 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки містять пояснення до роботи, програму виконання роботи, форму звітності, контрольні запитання та рекомендовану літературу. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальностей: 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків ХНТУСГ ім. П. Василенка | uk_UA |
dc.subject | масляні трансформатори | uk_UA |
dc.subject | характеристики трансформаторного масла | uk_UA |
dc.subject | експлуатація трансформаторного масла | uk_UA |
dc.subject | окислення масла | uk_UA |
dc.title | Експлуатаційні випробування трансформаторного масла | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mv_Transformatornoe_maslo_20.pdf | 424.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.