Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14273
Назва: Пристрій для збереження продуктів харчування при низьких температурах
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Дата публікації: 15-лис-2005
Бібліографічний опис: Пристрій для збереження продуктів харчування при низьких температурах. Патент України на корисну модель № 10109, МПК 7A47J41/O2. А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича. № 20041210837. Заявл. 27.12.2004. Опубл. 15.11.2005, Бюл. №11. 4 с.
Серія/номер: 11;10109
Короткий огляд (реферат): Пристрій для збереження харчових продуктів при температурі склування від 0°С до -100°С, що містить низькотемпературну робочу камеру, який відрізняється тим, що робоча камера знаходиться всередині посудини Дьюара, яка наполовину заповнена рідким азотом. 2. Пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що необхідна температура в робочій камері автоматично підтримується нагрівачем і термометром опору з електронним регулятором температури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14273
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10109.pdf122.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.