Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14232
Название: Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції
Авторы: Цибуля, Ю. В.
Ткаченко, А. О.
Галич, І. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Цибуля Ю. В., Ткаченко А. О., Галич І. В. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 134-135.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14232
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_134-135.pdf310.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.