Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14232
Title: Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції
Authors: Цибуля, Ю. В.
Ткаченко, А. О.
Галич, І. В.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Цибуля Ю. В., Ткаченко А. О., Галич І. В. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 134-135.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14232
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_134-135.pdf310.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.