Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14161
Название: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Юнашова, Ольга Сергіївна
Карлюкіна, Наталія Юр'євна
Дата публикации: 15-дек-2004
Библиографическое описание: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 3789, МПК 7 A23L1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, О. С. Юнашова, Н. Ю. Карлюкіна. № 2004031918. Заявл. 16.03.2004. Опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. 2 с.
Серия/номер: 11;3789
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, що передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння проводять у два етапи: на першому - компоненти піддають впливу НВЧ-поля протягом 5-7 хвилин до вологості 18-20 %, а на другому - сушіння прово дять при температурі 50-55°С протягом 1-2 годин до остаточної вологості 4-6 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ком поненти беруть у такому співвідношенні, мас.%: гриби нестандартні (білі, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14161
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3789.pdf65.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.