Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14161
Title: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Юнашова, Ольга Сергіївна
Карлюкіна, Наталія Юр'євна
Issue Date: 15-Dec-2004
Citation: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 3789, МПК 7 A23L1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, О. С. Юнашова, Н. Ю. Карлюкіна. № 2004031918. Заявл. 16.03.2004. Опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. 2 с.
Series/Report no.: 11;3789
Abstract: Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, що передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння проводять у два етапи: на першому - компоненти піддають впливу НВЧ-поля протягом 5-7 хвилин до вологості 18-20 %, а на другому - сушіння прово дять при температурі 50-55°С протягом 1-2 годин до остаточної вологості 4-6 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ком поненти беруть у такому співвідношенні, мас.%: гриби нестандартні (білі, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14161
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3789.pdf65.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.