Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14125
Назва: | Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату |
Автори: | Горальчук, Андрій Богданович Товма, Лідія Федорівна Гринченко, Ольга Олексіївна Неклеса, Ольга Павлівна |
Дата публікації: | 10-гру-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату. Патент України на винахід № 107300, МПК A23G 1/52 (2006.01), A23L 1/36 (2006.01). А. Б. Горальчук, Л. Ф. Товма, О. О. Гринченко, Л. П. Неклеса. № a 2013 14687. Заявл. 16.12.2013. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с. |
Серія/номер: | 11;107300 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід належить до способу виробництва білково-горіхового напівфабрикату, що включає збивання яєчного білка з сумішшю цукру і подрібнених горіхів і випікання, причому, спочатку збивають сухий яєчний білок і воду до збільшення об'єму в 3-5 рази, потім додають цукор та іонногенний стабілізатор та збивають до збільшення об'єму в 5,1-6,5 разів з одержанням стабілізованої суміші, у стабілізовану суміш додають горіхово-цукрову суміш і емульгатор. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14125 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107300.pdf | 200.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.