Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14125
Назва: Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату
Автори: Горальчук, Андрій Богданович
Товма, Лідія Федорівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Неклеса, Ольга Павлівна
Дата публікації: 10-гру-2014
Бібліографічний опис: Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату. Патент України на винахід № 107300, МПК A23G 1/52 (2006.01), A23L 1/36 (2006.01). А. Б. Горальчук, Л. Ф. Товма, О. О. Гринченко, Л. П. Неклеса. № a 2013 14687. Заявл. 16.12.2013. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с.
Серія/номер: 11;107300
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до способу виробництва білково-горіхового напівфабрикату, що включає збивання яєчного білка з сумішшю цукру і подрібнених горіхів і випікання, причому, спочатку збивають сухий яєчний білок і воду до збільшення об'єму в 3-5 рази, потім додають цукор та іонногенний стабілізатор та збивають до збільшення об'єму в 5,1-6,5 разів з одержанням стабілізованої суміші, у стабілізовану суміш додають горіхово-цукрову суміш і емульгатор.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14125
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107300.pdf200.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.