Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14087
Title: | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські" |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Крамаренко, Дмитро Павлович Своєволіна, Галина Василівна Кірєєва, Олена Іванівна |
Issue Date: | 27-Jan-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські". Патент України на винахід № 104327, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 01664. Заявл. 15.02.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;104327 |
Abstract: | Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок включає приготування заварки на основі борошна з житнього ферментованого солоду, її витримування, замішування тіста з додаванням заварки, борошна, води, цукру, солі, формування тістових напівфабрикатів, вистоювання тістових напівфабрикатів та випікання. Згідно винаходу заварку готують на молочній сироватці, нагрітої до 90-100 °С з додаванням пшеничного і житнього борошна, потім заварку охолоджують до температури 30-35 °С, додають дріжджі і активують їх у заварці 20-30 хвилин, замішують тісто з додаванням рослинної олії, вистоюють тісто 50-60 хвилин, відформовані вироби обробляють меланжем та посипають кунжутом перед випіканням. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14087 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
104327.pdf | 168.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.