Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14087
Назва: Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські"
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Крамаренко, Дмитро Павлович
Своєволіна, Галина Василівна
Кірєєва, Олена Іванівна
Дата публікації: 27-січ-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок "Луганські". Патент України на винахід № 104327, МПК A21D 13/02 (2006.01), A21D 8/02 (2006.01). Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Г. В. Своєволіна, О. І. Кірєєва. № a 2012 01664. Заявл. 15.02.2012. Опубл. 27.01.2014, Бюл.№ 2. 5 с.
Серія/номер: 11;104327
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пшенично-житніх булочок включає приготування заварки на основі борошна з житнього ферментованого солоду, її витримування, замішування тіста з додаванням заварки, борошна, води, цукру, солі, формування тістових напівфабрикатів, вистоювання тістових напівфабрикатів та випікання. Згідно винаходу заварку готують на молочній сироватці, нагрітої до 90-100 °С з додаванням пшеничного і житнього борошна, потім заварку охолоджують до температури 30-35 °С, додають дріжджі і активують їх у заварці 20-30 хвилин, замішують тісто з додаванням рослинної олії, вистоюють тісто 50-60 хвилин, відформовані вироби обробляють меланжем та посипають кунжутом перед випіканням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14087
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104327.pdf168.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.