Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14024
Title: | Спосіб виробництва редьки маринованої |
Authors: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Issue Date: | 10-Sep-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва редьки маринованої. Патент України на корисну модель № 92910, МПК A23L 1/221 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03389. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;92910 |
Abstract: | Спосіб виробництва маринованої редьки включає інспектування овочів, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування та заливку маринадом, що містить воду, цукор пісок, сіль, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому як овочеву сировину використовують редьку, а до складу маринаду входить сік журавлини, лимонна кислота, а як пряно-ароматична сировина використовується часник свіжий, корінь імбиру, кріп свіжий, петрушка свіжа, естрагон свіжий, перець духмяний, гвоздика ціла. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14024 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.